Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
завантаження...
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог


Головна » 2011 » Листопад » 6 » Капсула адвоката Рукаса
17:25
Капсула адвоката Рукаса

Капсула адвоката Рукаса


Капсула адвоката Рукаса
Ірина РОГОЖИНСЬКА
"Зоря Полтавщини"
Наш співрозмовник – адвокат, академік Української академії наук Григорій Рукас – стверджує, що відкрив першопричину всіх захворювань. Нею, на його переконання, є своєрідна капсула в тілі кожної людини, вчасно знешкодивши яку, можна ніколи не хворіти.


"Хворі органи світяться
голубим, рак – жовтим..."
– Я особисто пройшов цю маніпуляцію майже тридцять років тому. Мені її зробила знахарка Христя із села Милорадове Котелевського району. Саме їй вдалося поставити мене на ноги після безрезультатного багатомісячного лікування радикуліту в медичних закладах. Лікарі сказали, що допоможе лише операція на хребті. Та колега порадив мені ту бабцю, сказав: "Забудеш, що таке біль у спині, назавжди". І я погодився.
Григорій Рукас розповідає, що знахарка своїми чутливими пальцями розправила йому сідничний нерв, після чого на ньому зник набряк і він справді забув, що таке біль у спині. Протягом наступних п'яти років, стверджує Григорій Рукас, у нього зник цілий "букет" хвороб, у тому числі сечокам'яна хвороба, гастрит та стенокардія. Три роки поспіль він возив до бабусі Христі своїх знайомих.
– Згодом вона сказала: "Більше не вози до мене людей", – розповідає Григорій Рукас. – Я здивувався, але вона пояснила: "У мене немає вже тієї сили. Ти будеш робити, бо в тебе є кеба..." Але за те, що передала свій дар, вона взяла з мене 150 карбованців. Мовляв, хвороба – це форма рабства, а від рабства треба відкуплятися вчасно. Без грошей це робити не можна. Наступному пацієнту, який приїхав до знахарки, цю маніпуляцію вже робив я. Пучки пальців почали відчувати больові місця, я бачив людей наскрізь, стан їхніх внутрішніх органів. Здорові органи на темному фоні – темні, а хворі, де порушена енергетика, світяться голубим, рак світиться жовтим...
Причина всіх хвороб –
у капсулі
З Часом, розповідає Рукас, у нього накопичилися досвід, спостереження, факти. Він усе частіше ставив собі запитання: чому ж люди хворіють?
– У березні 1999 року я прокинувся о другій годині ночі й почав отримувати інформацію, яка надходила так швидко, що ледве встигав записувати. Так з'явилася моя перша книжка "Один дотик – шлях до здоров'я". Я нарешті отримав відповіді на запитання, чому люди хворіють. Причина тільки одна – це капсула, яка є у тілі кожної людини, частіше за все – з лівого боку, в сідничному нерві. Вона має форму приплюснутого зерна сочевиці. Я так її й назвав – "Капсула адвоката Рукаса". При пальпації вона дає про себе знати больовим відчуттям. Фактично це – нервові волокна, скручені в клубок. Програму регенерації органів чи самозцілення можна "запустити" лише за допомогою знешкодження капсули. Одна маніпуляція – і в людини ніколи не буде ні ангіни, ні сколіозу, ні остеохондрозу, вона взагалі не хворітиме. Саме ліквідація причин захворювання і є панацеєю, а не якісь чудодійні ліки, як прийнято вважати. Бо вилікувати хворобу без нейтралізації її причин неможливо. Сколіоз, кіфоз, остеохондроз – не захворювання, а стан хребта, який не лікується. А після усунення причини, тобто капсули, цей стан зникає сам по собі через годину. Крім того, підступна капсула є й причиною всіх хронічних захворювань людини.
Офіційна медицина не визнає відкриття Григорія Рукаса. Проте ефективність його методу підтверджують пацієнти, серед них і ті, які, перш ніж потрапити до нього на прийом, лікувалися по 10–12 років.
– Влітку 2008 року я потрапив у ДТП, серйозно пошкодив спину. У мене постійно болів поперек, я майже не міг нахилятися, – розповідає 24-річний Ярослав Гришко. – Звернутися до Григорія Рукаса мені порадила моя мати, яка раніше в нього лікувалась. Після сеансу я відчуваю значне полегшення, можу нахилятися, а біль у спині зник.
– Одного мого пацієнта з Рівного заносили на руках, бо він уже не міг ходити, – розповідає Григорій Рукас. – Лікарі передрікали йому інвалідність через атрофію лівої ноги, на якій м'язів уже не було. Та через рік після візиту до мене він уже танцював гопак, присідав. Інший, до речі, підполковник медичної служби, кілька років страждав на радикуліт, йому повинні були видаляти міжхребцеву грижу. Після такої операції велика вірогідність опинитися в інвалідному візку. Та він відмовився від операції і звернувся до мене. Через два тижні після сеансу спина в чоловіка повністю розігнулась.
Свідоцтво про авторське право Рукаса Г.І. ПА №4978 від 20.11.2001 р. Тел.:57-23-70, 8(050) 144-03-65,
8(097) 557-84-54. www.rukas.at.ua.
"Зоря Полтавщини”,

Переглядів: 2889 | Додав: rostik | Рейтинг: 3.6/5